Typ gry: steam
Gram na: DR
Wysłany: 2012-02-05, 14:10 VeSiu ?
Nick z cs`a: VeSi :: SS_________
Imię: Wojtuś
Staż w cs`a: Ponad 2.5 roku
Na umrzyj od: kwietnia 2011
Lat: 18
Znajomość AMXX: 10/10
Ile dziennie grasz na serwerze : ~ 2h dzienne (zazwyczaj wieczorem lub w nocy)
Jakie mam doświadczenie: Byłem administratorem na dwóch większych sieciach gry CS oraz posiadałem swoją mała sieć, po za tym jakiś czas miałem admina na tym serwerze.. :)
Dlaczego Ja: Jest to moja trzecia i ostatnia próba ubiegania się o stanowisko administratora. Jestem odpowiedzialny i potrafie dostosować się do atmosfery jaka Panuje na serwerze. Mysle ze wybranie mnie na administratora bedzie dobrym wyborem.
Czy sypnę na tacę co miesiąc: No jo, no pewnie :p
Wysłany: 2012-02-05, 14:41
No więc zacznę od tego iż ban został na mnie nałożony słusznie i wiem o tym..
Krejzol został oficjalnie przeproszony przez moją osobę na forum.
Natomiast co do perma.. dostałem go na innym komputerze (laptopie,nie na steam) i owszem jeśli wchodzę z tamtego komputera to nie mogę wejść, lecz z komputera stacjonarnego na którym obecnie pracuje/gram itd itp mogę spokojnie wejść na serwer po za tym posiadam na tym komputerze steam.. Zapewne na serwerze dostałem bana na IP wewnętrzne a w amxbanie pokazuje moje IP zewnętrzne..
Troszkę to pomieszane co nie zmienia faktu że gram na aktywnym
Ostatnio zmieniony przez VeSi 2012-02-05, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Gram na: 4FUN Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 908 Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2012-02-05, 14:57
Skoro od 5-ciu miesięcy nikt się nim nie zainteresował i nie dał mu kolejnego bana za granie na aktywnym to po co teraz go za to karać? Już chyba trochę na to za późno.
Kr3jZoL'a przeprosił, a na serwerze gra i pomaga.
Jak dla mnie pokutę odrobił pomaganiem i wydaje mi się, że każdemu należy się druga szansa, dlatego tamtego bana mu ściągam, a na granie na aktywnym przymykam oko.
Wysłany: 2012-02-05, 15:21
ILoveMusic, bardzo dziękuje za ułaskawienie.
Myślę że jak kolega wyżej napisał, odpokutowałem swoje, jestem aktywnym graczem na serwerze oraz pomagam innym. Dziękuje
Typ gry: ns
Wysłany: 2012-02-05, 18:54
Sory, że tak sie wtrącę w nie swój temat ale ja grałęm na "aktywnym" 250 godzin na nicku LosieK i dostalem bana za aktywnego. Nie pisałbym nic gdyby nie fakt, iż mój ban powinien być skrócony(wyjaśnienie w tym temacie):
Gram na: 4FUN Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-05, 20:33
O czym Wy w ogóle dyskutujecie.
Gracz wiedząc że ma bana wchodzi sobie na serwer, i jeszcze składa podanie.
Wiedząc a banie, raczej powinien wyjaśni tą sprawę z adminem, a nie wchodzić na serwer.
Jakoś nie zauważyłem, żeby próbował tą sprawę wyjaśnić, dopiero przy składaniu podania.
PS. Sprawa Turbogroszka - Music, jak Cie proszę.......
Wysłany: 2012-02-05, 21:03
DaSk, skarbie spokojnie..
Bana dostałem może i słusznie za mój pewny wybryk na serwerze który miał miejsce już troszkę czasu temu..
W całej sprawie chodziło o Krejzola którego następne publicznie przeprosiłem na forum Dość długi czas nie bywałem na serwerze lecz z biegiem czasu zatęskniłem za ludźmi na nim i tą atmosferą. Jak widzisz wyżej wiele ważniejszych osób mnie poparło co chyba świadczy iż na serwerze byłem lubiany i nie było ze mną większych problemów. Po za tym nigdy wcześniej nie byłem karany banem i był to mój pierwszy i zapewne ostatni wybryk tego typu.. No cóż każdy popełnia błędy ale najważniejsze by uczyć się na swoich błędach i nie popełniać ich już więcej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum