Typ gry: steam
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 155 Skąd: Aberdeen
Wysłany: 2012-01-21, 12:45 This IS MY StYle ! <3.
Cytat:
[AMXBans] ==========================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin This IS MY StYle ! <3.
[AMXBans] There are 9 hours, 59 minutes and 30 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname: Black Joker
[AMXBans] Reason: '/rules'
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs.UMRZYJ.com
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:17867629'
[AMXBans] Your IP: '2.101.56.225'
[AMXBans] =================================
Gram se spokojnie na surfie, zawsze z AWP, siedziałem se na wieży chwile, jakieś 15 sekund, chce iść na inną kampe a tu CT na mnie leci i mnie próbuje zabić, chciałem uciec ale się nie udało i nagle ban.
Domagam się unbana oraz ostrzeżenie dla Tego admina lub mu jego odebranie za niestosowne lub/oraz nieuważne spełnianie robi admina.
Gram na tym serwie już od wieków i znam wszystkie jego zasady więc wiem kiedy coś zrobiłem źle a w tym wypadku to byłą moje druga runda więc jak to coś źle zrobić ?.
(PS: mam w dupie opinii innych graczy na temat tego admina typu jaki z niego dobry admin czy jaki z niego zły admin,,.... domagam się do odpowiedzi na ten post osób do tego upoważnionych takich jak światków, H@ oraz admina który mnie zbanował.)
Ostatnio zmieniony przez Black Joker 2012-01-21, 12:46, w całości zmieniany 1 raz
Gram na: Surf Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 37 Skąd: NML
Wysłany: 2012-01-21, 18:58
Przegiąłeś. Są ferie (no, przynajmniej u niektórych), może jest z kumplami w barze gdzie, o dziwo, nie ma dostępu do internetu, a tym bardziej do tego forum. 5 godzin czekania to dla Ciebie dużo? Poczekajmy aż będziesz musiał sobie wyrobić dowód osobisty bądź prawo jazdy.
Gram na: 4FUN Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-21, 19:18
Jeszcze o 16:20 był na serwerze, więc Twoja opowieść o braku dostępu do neta jest, co tu dużo mówić, śmieszna.
Czyli ma czas, po prostu olewa temat. Owszem, 5 godzin czekania nie jest dużo, ale 5 minut poświęcone na wejście na forum, i wyjaśnienie sprawy to zdecydowanie mniej.
Gram na: Surf Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 37 Skąd: NML
Wysłany: 2012-01-21, 19:54
Moja "opowieść" miała zaprezentować jedną z możliwości dlaczego "`" nie odpisuje przez skandaliczne 5 godzin. Ale skoro był na serwerze to faktycznie, teoria upada. Przy okazji dziękuję za docenienie mojego talentu komicznego ;]
Gram na: Surf
Wiek: 17 Dołączył: 26 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: KRaków / OKOLICE
Wysłany: 2012-01-21, 20:27
A co do tego ze przez 5 godzin nie odpowiedzialem , bylem na serwerze ale nie patrze na forum co 10 minut , patrze na nie kilka razy dziennie wiec nie chce sie z Wami klucic itp Na forum zadko kto sie wypowiada , chcialbym zachecic graczy zeby je czesciej odwiedzali ale nie wiem sam od czego zaczac :)
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 155 Skąd: Aberdeen
Wysłany: 2012-01-21, 20:29
piotrek997,
jest różnica pomiędzy celowym a nieświadomym blokowaniu.
jak bym cie zablokował to byś mnie zabił.
a "a pozniej kolejna osobe ktora mnie zabiła" to znaczy że to ty kogoś zablokowałeś. ban za nieświadomy blok ?.. rozumiem jak celowo bym cie zablokował ale zamiast blokować bym cie zabił... tak działa mój system działania a rzadko kiedy chybiam.
aha.. to że stałem na rogu T1 i celowałem w klatkę nie znaczy że cie zablokowałem. sam w mnie wleciałeś. a to już nie blok a przypadek. i jak to możliwe że 2 osoby zablokowałem stojąc na rogu T1 ? skoro ty w mnie wleciałeś to gdzie osoba która byłą za tobą leciała, gdzie ona poleciała ??.. pomyślałeś o całej sytuacji ?.. najwidoczniej nie.
nie zmieniam mojego statusu.. moim zdaniem ban nadal nie słuszny a tego co oczekuje nie zmieniam.
Gram na: Surf
Wiek: 17 Dołączył: 26 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: KRaków / OKOLICE
Wysłany: 2012-01-21, 20:50
Dziwne... zbanowalem Cie na wiezy gdzie zblowkowales mnie i mojego przeciwnika ktory mnie zabil nie wiem czy probujesz sie wymigac od bana czy co ale niech wypowie sie H@ co o tym sadzi . Prosze bardzo chcesz abym stracil admina prosze pisac do H@ ja tylko staram sie wypelnic moje obowiazki jako admin . Nie banuje nikogo bez powodu . I to by bylo na tyle czekam tylko na H@ i zobaczymy co o tym sadzi moze mi nawet odebrac admina ... jakos mnie to nie rusza staram sie byc dobrym adminem i rozumiem ze niektorzy mnie moga nie lubic ale tak czy siak traktuje graczy RÓWNO .
[ Dodano: 2012-01-21, 21:20 ]
Black Joker napisał/a:
Gram se spokojnie na surfie, zawsze z AWP, siedziałem se na wieży chwile
Black Joker napisał/a:
to że stałem na rogu T1 i celowałem w klatkę nie znaczy że cie zablokowałem.
I wlasnie najpierw twierdzisz ze byles na wiezy potem na t1 ? Sory ze to napisze ale uloz lepsza opowiesc :)
Wysłany: 2012-01-22, 12:50
nie koniec tematu bo jestem osobą poszkodowaną i domagam się kary za niesłuszny ban, może siebie byś zbanował na 10godz w weekend o godzinach popołudniowych to byś wiedział jak to jest, gdy ma się tylko 3godz by se porządnie pograć w cały tydzień a ty mi dajesz bana bo ktoś twoim zdaniem celowo cie zablokował,.. domagam się jakiegoś typu kary dla ciebie... koniec kropka, to że mi ban już wygasł nie znaczy że już po sprawie :/...
Gram na: 4FUN Pomógł: 80 razy Wiek: 52 Dołączył: 04 Wrz 2010 Posty: 2092 Skąd: Rybnik
Wysłany: 2012-01-22, 14:16
Jest po sprawie. Jeżeli stoisz na windzie zabezpieczasz się patrząc na szyb windy czy ktoś nie leci, żeby go nie zablokować... Koniec tematu. Tyle ode mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum