Witam, może ktoś mnie pamięta. Po półrocznej przerwie od CS, chciałem zagrać na ctf i spotkało mnie takie coś:
[AMXBans] ==========================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina peH' uu.
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick: d-.-b [Kamil xD]
[AMXBans] Powod: 'Cheater'
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs.UMRZYJ.com
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '217.98.38.27'
[AMXBans] ==========================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole
Nie mam zewnętrznego IP i to przez to. Raz już była taka sytuacja, w czasie kiedy byłem adminem na ctf, że dałem bana a potem sam nie mogłem wejść. Mam nadzieję że coś na to poradzicie :)
Siema.
Coś mi tu nie pasuje bo nie widzę żadnego takiego bana w strefie banów.Do tego ja admina mam od 22.02.2012 bo dopiero infiniti mi go dodał z rana.A ty temat zakładałeś w moje urodziny koło 18'nastej to prawdopodobnie jak wcześniej dostałęś bana to ja jeszcze nie miałem neta hahaha. Dopiero 2 graczy zbanowałem Kowboja za obrazę i ZboczonegoPustelnika za WH.
Wiec nie mam pojęcia co tu jest grane.
Typ gry: steam
Gram na: CTF Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 417 Skąd: Świebodzin
Wysłany: 2012-02-27, 18:18
A właśnie, że jest. Dokładnie tak jak napisał w prośbie o UB. PeH'u, przecież Ty miałeś admina także wcześniej, dokładnie od 04.10.2011r. a gościu dostał bana 15.10.2012r. więc to jest na pewno ban od Ciebie.
Jeżeli nie masz demka to chyba nie trzeba się czym przejmować, bo czas na odwołanie już dawno minął.
Jednak ja zawsze będę liberalny i byłbym za UB skoro Paula go kojarzy. Naturalnie będziemy go obserwować, ale to tylko moje skromne zdanie :)
_________________ iODA
Ostatnio zmieniony przez iODA 2012-02-27, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Gram na: CTF Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 417 Skąd: Świebodzin
Wysłany: 2012-02-27, 20:09
Yyyy. No tak, faktycznie. To całkiem zmienia postać rzeczy. Chyba jestem zbyt łatwowierny :p
To nie może być przypadek, że masz dwa bany na Umrzyj i to nie byłeś Ty!
Chyba do zamknięcia...
_________________ iODA
Ostatnio zmieniony przez iODA 2012-02-27, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Gram na: CTF Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 587 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-27, 20:51
Hmm on u nas miał adma xD Ludzie i były problemy jak np. grałem z nim na servie gadamy zbanowałem jakiegoś gościa i jego też zbanowało. Współdzieli pule ip z dużą ilością osób i nie wydaję mi się co by to był on. Dlatego też dostanie UB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum