Typ gry: steam
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 113 Skąd: Radom
Wysłany: 2012-02-05, 19:30 Invis
Witam.
Wiem, że był już kiedyś taki temat, ale chciałbym powrócić do niego.
Otóż rozchodzi się o wprowadzenie pluginu /invis do gry.
Jakie są tego plusy?
Dzięki temu pluginowi każdy gracz po wpisaniu /invis może wyłączyć sobie modele innych graczy ( nie widać ich ) oraz wodę ( również jej nie widać ). Ma to za zadanie zwiększyć FPS'sy u danego gracza.
A jakie są minusy?
Moim zdaniem nie ma żadnych minusów, ułatwia to tylko grę. Dla niektórych może to być minusem właśnie, że nie widać innych graczy i nie wiadomo czy ktoś przed Tobą wpadnie do dziury a ty tego nie zauważysz i też tam wpadniesz. Ale przecież nie każdy będzie musiał go używać :)
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 113 Skąd: Radom
Wysłany: 2012-02-05, 19:36
Przepraszam jak reklamuje inne serwery ale to niechcący. Chce tylko pokazać jak to wygląda i skąd można to wziąć.
_________________ "Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie
Przeważnie, nie czuję się odważnie
Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie" [RaHiM]
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 06 Mar 2011 Posty: 131 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 2012-02-06, 00:48
Fakt music wspominałem że będzie to 100fps (wiadomo nie w każdym wypadku) więcej tylko mi osobiście nie chciało się wyszukiwać pluginu i wstawiać na forum :) Kiss dzięki że mnie wyręczyłeś ;)
A co do pluginu to tak jak kiss napisał nie każdy musi go używać kto chce mieć więcej fps wyłącza modelegraczy i wodę kto chce mieć tylko troszkę więcej fps wyłącza samą wodę żadnych minusów :) według mnie większość graczy będzie zadowolona z wprowadzenia tego pluginu :)
_________________ "Kobiety z natury są aniołami, lecz kiedy połamie się im skrzydła, przychodzi im latać na miotle."
Ostatnio zmieniony przez goro11112 2012-02-06, 00:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum