Nick z csa: Cichy~
Data i godzina bana: 03.02.2012 ok 18:38
IP: 83.2.160.228 SID > STEAM_0:0:24085551
Inne info: Nie bardzo rozumiem bana. Więc czekam na demko, bądź ssy (nie wiem czego używacie). W CS`a gram 5 lat, od 3 lat gram tylko i wyłącznie na STEAM!
Dane z konsoli: http://pokazywarka.pl/7l5p8d/
O jezu.. Czy Ty mi bana dałeś po tych skanach na pochylnie..? :O Pograj trochę kolego na mapach typu "wh_inferno", a będziesz wiedział gdzie się ustawiają przeciwnicy i w które miejsca trzeba skanować. Tyle ode mnie. Czekam na opinię tych z góry.
Ostatnio zmieniony przez Cichyy89 2012-02-03, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Typ gry: steam
Gram na: FFA
Wiek: 28 Dołączył: 17 Paź 2010 Posty: 1543 Skąd: Aberdeen UK
Wysłany: 2012-02-03, 21:57
oj cichy cichy, admin na sieci, a na wh leci.
chociaz nuke jest papierowa mapa to jednak twoje skany niestety nie sa skanami wyuczonymi, tylko zapomniales sciany wlaczyc / esp wylaczyc (osobiscie uwazam, ze masz esp)
a teraz do rzeczy:
14:29 - pierwsza wpadka, wyskakujesz z celownikiem na kwadracie (nie, nie jest to zbieg okolicznosci, tam sie nigdy nie wyskakuje z celownikiem)... i NIESPODZIANKA, ct jest za sciana, szybka poprawka, moze nikt nie zauwazy, ide dalej.
15:26 - zaczynasz skanowac, mozna powiedziec nic nadzwyczajnego, ale czy rzeczywiscie? przeciez podazasz za kwadracikiem nr 1
po czym:
15:28 - przeskok na kwadracik nr 2... ale co to? braklo ammo DAMN IT!
lecz:
15:33 - wracasz go dokonczyc
i:
15:35 - a jeszcze poczekam sobie na tego ktory wlasnie wbiega mi w celownik i ... znowu braklo ammo... ta emka powinna miec magazynek krowy.
15:40 - zmylka, czyli zaczynasz skanowac obok po czym celownik leci na kwadrat i mozna by uznac, ze przeciez slyszysz, ze trafiasz i dlatego ciagle strzelasz po kwadracie, ale sek w tym, ze nie trafiasz, i nie slyszysz, chociaz nagle ostatnimi kulkami trafiles goscia (slychac) ale ZNOWU braklo ammo, rzucasz he pod sciane i uciekasz
po czym:
15:49 wracasz go dokonczyc, historia taka sama, krotki skanik obok i przeskok na kwadrat ale znowu FAIL ...
i teraz punkt kulminacyjny:
15:54 - uciekam!!! flash leci (bo zaloze sie ze myslales, ze to flash bo go slychac nie bylo) ale to he byl, chowasz sie
i:
15:56 - wracasz w tym samym momencie co kwadrat za sciana (ten ktory tak ci spokoju nie daje) ale teraz od razu zaczynasz trafiac w kwadracik (bo malo naboi) i... znowu FAIL bo teraz juz sie ammo na dobre skonczylo.
Troszkę żałosne są te twoje wypociny i opis tych śmiesznych akcji..
Na demku dobrze widać, że biegałem po prostu FFA, strzelałem gdzie popadnie, na ślepo. Kilka skanów było dość precyzyjnych, bo wiem w które miejsca skanować na pochylnię. To, że leciał jakiś tam granat nie wiedziałem i wiedzieć nie mogłem, zwyczajnie chciałem cofnąć w kurnik, ale jako iż poleciał w/w granat, więc wróciłem i zacząłem strzelać.. Reszty nie będę tłumaczył, bo były to zwykłe, może i fartowne skany..
Zbyt bardzo cenię sobie tą grę, żeby używać jakichkolwiek wspomagaczy.. Tym bardziej nie traciłbym swojego cennego czasu na rejestrację na waszym forum, aby napisać odwołanie, gdybym wiedział, że jestem winny..
Powtórzę jeszcze raz, zwykłe fartowne skany i typowa gra FFA (biegam gdzie chcę i strzelam w co chcę).
Znajdź sponsora, a może do końca życia pracować nie będziesz musiał. Nie mi pisane ingerować w to. Ja zwyczajnie chcę sprawiedliwości drogi kolego. Bo nie mam zamiaru zbierać banów za free. W sumie, nie zależy mi na tym, żeby zostać odbanowanym tylko po to, żeby móc grać na serwerze - bo wcale grać na nim nie muszę. Ale rozchodzi się o zachowanie dobrego, własnego mienia.
Wiesz co nie mów TTJ-owi co ma robić bo nie zarabiasz na niego i jego potrzeby
te żałosne twoim zdaniem wypociny są prawdą a prawda przeważnie boli
jak nie chcesz to nie graj i dobrze TTJ powiedział że z każdym razem jak by to usłyszał to nie musiałby pracować ale pracuje na to żeby utrzymać ten server a nie żeby wbijał jakiś bot z czitem i udawał ze jest pro a po za tym nikt za tobą nie płacze lecz przeciwnie
więc moim zdaniem ten bez sensowny temat powinien być zamknięty dlatego że UB i tak nie dostaniesz papa, idz pograj na innych serverach..!
a i jeszcze jedno nie dawaj nam rad skoro się do nich nie stosujesz.
_________________ Patrz komu uFasz Patrz Patrz komu uFFasz
Jestem jaki Jestem i NIKT tego nie zmieni!!
Ostatnio zmieniony przez NoComone 2012-02-05, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Zacznijmy od tego, że ja mu nie mówię co ma robić, bo to on pierwszy wyskoczył z tym tekstem "gdybym dostal zlotowke, za kazdym razem gdy to slysze / czytam na forum to bym pracowac nie musial", więc ogarnij i czytaj ze zrozumieniem. ;)
Dobra, skoro macie z tego satysfakcje, to zostawcie sobie tego bana. Jeśli ma wam to w czymś pomóc. ;) Zastanawia mnie tylko fakt, ilu czystych, dobrych graczy w ten sposób zbanowaliście. :)
Typ gry: steam
Gram na: FFA
Wiek: 28 Dołączył: 17 Paź 2010 Posty: 1543 Skąd: Aberdeen UK
Wysłany: 2012-02-05, 22:01
cichy gdybys byl czysty to moglbys sie zastanawiac. ale skoro nie potrafisz myslec w grze, to nie staraj sie teraz dochodzic do tego czy i ilu czystych zbanowalismy bo sie zmeczysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum