Wysłany: 2012-01-11, 09:36 Ban dla gracza p1x od admin'a " DaSk"
Może nie mam jakiś wielkich zastrzeżeń ... ale :
1. Przeklinanie nie jest powodem banów od długości 1 dnia ... Widziałem sytuacje gdzie za TK co runde dostawali na 6h chodzi oczywiście o wasz serwer ...
2. Na train przeklinałem pare razy ... Ale na d2 kolego nie ;)
3. Prośbę mam o skrócenie bana z 1 dnia do maksymalnie 6h .
Typ gry: steam
Gram na: TP Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Kwi 2011 Posty: 159 Skąd: Zbąszyń
Wysłany: 2012-01-11, 11:46
p1x napisał/a:
1. Przeklinanie nie jest powodem banów od długości 1 dnia ...
A dlaczego nie?
Za kulture leci ban nawet na 3 dni ,jak delikwent po upomnieniach dalej klnie.
A jak po banie puści wiązanke do admina to i perm poleci za obraze.
Na Dust, puściłeś kilka szmat, a na train już nie. A Daskowi coś się źle usłyszało w tedy, bo sam mu powiedziałem 'Brawo Dasku'
Kamcio może mi się pomieszało Kocham Cię :* :)
[ Dodano: 2012-01-11, 12:02 ]
orel11 napisał/a:
p1x napisał/a:
1. Przeklinanie nie jest powodem banów od długości 1 dnia ...
A dlaczego nie?
Za kulture leci ban nawet na 3 dni ,jak delikwent po upomnieniach dalej klnie.
A jak po banie puści wiązanke do admina to i perm poleci za obraze.
Okej , rozumiem ... Ale:
1. Nikogo nie obrażałem .
2. 3 dni ? jasne i perma można dać w zależności od przypadku ;)
3. Tak jak pisałem ... Chcesz dawać bany na 3 dni za wulgarne słowa ? Spoko ... Ale uwaga , bądź wtedy kiedy admin jest potrzebny i banuj na tydzień . Też byłem administratorem na nie jednym servie i wiem co się z czym je ;)
4. I tak Cię kocham :D
Pozdrawiam ,
p1x
_________________ Co by tu napisać ??
Nie znoszę hax'ów "_"
Ostatnio zmieniony przez p1x 2012-01-11, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 435 Skąd: Dojczland
Wysłany: 2012-01-11, 13:16
Hm oszczędz sobie tych uczuć na forum bo śmieszne to nie jest przynajmniej dla mnie.
Ban zapewne zostaje ,zostało ci jeszcze troche ,poczekasz odczujesz i następnym razem ruszysz głową zanim powiesz coś nieodpowiedniego.
Co do bana to każdy wie że DaSk nie toleruje przeklinania na serwie , nie mówiąc już o obrazach :)
Hm oszczędz sobie tych uczuć na forum bo śmieszne to nie jest przynajmniej dla mnie.
Ban zapewne zostaje ,zostało ci jeszcze troche ,poczekasz odczujesz i następnym razem ruszysz głową zanim powiesz coś nieodpowiedniego.
Co do bana to każdy wie że DaSk nie toleruje przeklinania na serwie , nie mówiąc już o obrazach :)
Ale to nie ma być śmieszne. Jeżeli chodzi o uczucia to one są w pełni szczere i prawdziwe ;)
Jeżeli chodzi o bana, nie było Cię więc nie wiesz ... Poza tym nikogo nie obraziłem , tylko podczas gry sobie kur....nąłem i ...ebnąłem :)
Jestem za banami bo to odpowiednia sztuka nauczania , ale niech zaczną banować osoby , które na prawdę działają negatywnie na servie typu:
- specjalne TA
- specjalne TK
- obraza innych graczy
- brak gry TP ( skoro to server TP zacznijmy dbać o przestrzeganie jego reguł)
- rzucanie granatów na własnym respie (FB)
I nie praw mi tu pouczających sentencji człowieczku Zjadłem prawie wszystkie zęby na cs'ie , więc nie ucz ojca dzieci robić . Nie odbierz tego negatywnie ;)
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 435 Skąd: Dojczland
Wysłany: 2012-01-11, 15:35
Nie denerwuj mnie chociaż ty i skoncz pisać te durnoty.
Cytat:
I nie praw mi tu pouczających sentencji człowieczku Zjadłem prawie wszystkie zęby na cs'ie , więc nie ucz ojca dzieci robić . Nie odbierz tego negatywnie ;)
Człowieczku?hmm
Mnie to nie obchodzi co ty zjadłeś przy csie jak dla mnie to nawet i g. mozesz sobie zjesc ;)
A więc Ban zostaje tyle w temacie , bez spamu.
Gram na: TP
Wysłany: 2012-01-30, 14:19
Troche sie zgadzam z p1x czasami jakbyscie dali bana za kur... po zle rozegranej rundzie na godzine a nie 3 dni to napewno normalnie myslacy czlowiek by to zrozumial, po kicku mysle ze tez. Albo zrobcie jakas tabele co za co. I np po kicku jesli dalej nie bedzie poprawy ban na 1 albo 3 dni no i jesli dalej da sie we znaki to na tydzien no i jakby sie kolejny raz przypomnial to perm. nie lepiej tak?
p1x banowany byl juz chyba z 3 razy za brak kultury. Szukasz tutaj sprzymierzencow? gdyby byly tak lagodne kary to nikt by sie nie stosowal. Widze ze jestes bardzo rozpoznany w temacie, byc moze czytales regulamin w ktorym podkreslone jest ze stawamy na kulture i mila atmosfere na serwerze.
zizu napisał/a:
Troche sie zgadzam z p1x czasami jakbyscie dali bana za kur... po zle rozegranej rundzie na godzine a nie 3 dni to napewno normalnie myslacy czlowiek by to zrozumial, po kicku mysle ze tez
Dostales ode mnie kicka i slowne ostrzezenie, jak widac nie jestes myslacym czlowiekiem poniewaz nic sobie z tego nie zrobiles ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum