To co sie dzieje czasem na serwerze to jest w ogole jakas porazka, koles lata na aime pff strzela same banie lecac ze spadochronem, wszyscy wkur... sie ze oszukuje a admin (tak mi sie wydaje ze ma admina "lubie zamykac") co? hahha zdobywa swoje jakze cenne fragi bedac w teamie z haxem buhahaha
no i co gracze pisza ze cziter cziter ble ble ble 0 reakcji, az wkoncu napisalem cos w stylu ze admin jest zbyt zajety zabijaniem niz adminowaniem wiec i tak bana nie dostaniesz wiec ja dostalem :)
ah.. no ten gracz a czitami wciskal pewnie jakis przycisk typu f12 czy end bo caly czas wyswietlal sie komunikat ze hmm... moge czitowac, poinformuj o tym admina
a admin na to "za bindy nie ma banow" hahha
czy on sobie jakies jaja robi czy co bo nie rozumiem...
nie wiem skad sie wzial ale dal mi bana
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 250
[AMXBans] ==========================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin pacze przez sciany.
[AMXBans] There are 9 hours, 59 minutes and 44 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname: Mr.Hai$
[AMXBans] Reason: 'u@'
[AMXBans] You can complain about your ban @ cs.UMRZYJ.com
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:24112337'
[AMXBans] Your IP: '79.185.22.41'
[AMXBans] ==========================================
Kasiaa : ale nie posiadam
Kicked : You are BANNED. Check your console.
tsaa a pisanie na u@ cos mialoby dac ? jasne...
hmm.. a kiedys tez widzialem taka sytuacje ze admin bodajże lubie opor gral i pisal z kolesiem ktory ostro na wh jechal no i gracze sie domagali o bana ale no przeciez kolegi sie nie banuje...
na serwerze sa tez dobrzy admini, ale niektórzy nie.
unbana pewnie nie dostane, no ale jakby ktos chcial to moze :)
tyle ode mnie mam nadzieje ze cos sie zmieni...
Typ gry: steam
Gram na: 4FUN Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 815 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-01, 14:32
Kolejny przykład na to, że nawet nie wiecie kiedy admin jest, i co robi. Sprawdź sobie strefę banów, i zobacz od kogo dostałeś bana. Zdziwiony?
Tak się składa, że po Waszych żalach, wszedłem na speca i obserwowałem. I wtym momencie są dwa wyjścia: albo gracz był czysty, albo przestraszony pisaniem na ogólnym wyłączył. Więc jak widzisz pisanie na u@ zmienia bardzo dużo.
Odnośnie Lubie zamykać i "zdobywania cennych fragów". Jak mamy informację, lub podejrzenia co do gracza, nie musimy wszyscy na raz rzucać się do sprawdzania, wystarczy jeden z nas.
DaSk, nie chodzi mi o tego bana, no cóż bywa ale gracze pisali ze admin jest jest a cziter gral jakies 4-5 rund i nic ;/
ta strefa banow mi sie nie wczytuje,no mniejsza z tym wnioskuja co pisalem to pewnie od Ciebie :)
Tak lubie opor i lubie zamykać gadają z cziterami, pewnie oni też coś mają... bo padały takie słowa kilkakrotnie. Jest od zgłaszania czitów u@ to się tego trzymajcie. A co robi admin to nie Twoja sprawa, bo nie masz zielonego pojęcia.
Typ gry: steam
Gram na: FFA Pomógł: 35 razy Wiek: 28 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 3185 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-01-01, 23:03
Swoją drogą po say @ admin potrzebuje kilku rund żeby nagrać demo,czemu? Po to żeby była "podkładka" jak się pajac odwoła. Banowanie na słowo honoru skończyło się na tej sieci już dawno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum