Typ gry: steam
Gram na: TP
Wysłany: 2011-08-29, 17:29 Fyeno i silny
Więc gram sobie na serwerze, wszystko ok. Nagle gracz chris (czy cos takiego zaczal do nas strzelac jak wyszlismy z respa (każdego obił), piszę do adminów, oni nic. Dobra gramy dalej, ten sam gracz po wyjsciu z respa zabil specjalnie typka ze swojej druzyny, zabierajac ak, pisze do adminow, dalej nic. Gramy dalej, znowu ten gracz tym razem mnie specjalnie zabil, nie wytrzymalem, napisalem cos w stylu:
Cytat:
Czemu go ***** nie banujecie?
Po tym jak to napisalem dostalem natychmiastowego kicka za przeklinanie. Dodam jeszcze, ze gracz ten cisnal na aimie i wh. Wiec ja sie pytam po co wam ten panel? Boicie się banowac?
Po pierwsze majster to gracz nie ma prawa rozkazywac adminowi. Po 2 grając w przeciwnym teamie nie widze czy ktoś w ciebie wali no niestety. Po 3 gdy wszedlem na specta celowe tk widzialem i ukaralem odpowiednio tego gracza, a ty dostaleś tylko jednego kicka za kulture. Straszne nie, każdy już o tym wie?. Nastepnym razem za takie cos mozesz dłużej odpocząc od komputera i nie musze to byc wcale ja. Ciesz sie misiek:)
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 909 Skąd: Katowice
Wysłany: 2011-08-30, 00:24
Kultura obowiązuje wszystkich więc ciesz się że dostałeś tylko kicka , gracz za celowe TA został ukarany , jeżeli widziałeś że koleś coś ma trzeba było napisać na admin czacie a na pewno któryś admin wszedł by na specta i go zobaczył a jeżeli nie wszedł to gracz musiał być czysty i nie było potrzeby oglądania go , a jeżeli dalej uważasz że grał na aimie i wh , podaj datę, nick, godzinę i jak to była mapa, jeżeli będzie demo z hltv to zobaczę i typ zostanie zbanowany
_________________ Wierz w siebie wiara czyni cuda
wielu się nie udało ale Tobie się uda
wielu zwątpiło w krytycznej chwili
a wygrali Ci którzy nie zwątpili
I nie zwątpili
do celu dobili
i nie poryli sobie czaszki
przez alkohol czy dragi
to dla goryli co żyją i będą żyć
do przodu iść mimo porażki
życie czasem daje w pysk
odmula jak z liścia
to trening stworzy z Ciebie mistrza
wiesz w siebie tu gdzie bitwa tu gdzie miejska dżungla
tu gdzie w drogę wchodzi nie jedna rura
kolejna runda popatrz już jak spuchła
twoje miejsce to ring a nie pucha
twoje miejsce na podium a nie naćpany
gdzieś w domu po kryjomu ziomuś
teraz czas walki o przetrwanie
i nie danie z siebie zrobić śmiecia
e co jest dzieciak wierz w siebie
i nigdy nie przestań wierz w siebie
i ogarniaj temat
Gram na: TP
Wysłany: 2011-08-30, 11:30
silnoslavsky napisał/a:
Po pierwsze majster to gracz nie ma prawa rozkazywac adminowi. Po 2 grając w przeciwnym teamie nie widze czy ktoś w ciebie wali no niestety. Po 3 gdy wszedlem na specta celowe tk widzialem i ukaralem odpowiednio tego gracza, a ty dostaleś tylko jednego kicka za kulture. Straszne nie, każdy już o tym wie?. Nastepnym razem za takie cos mozesz dłużej odpocząc od komputera i nie musze to byc wcale ja. Ciesz sie misiek:)
1. jak mogles nie widziec ze ktos we mnie wali? dobrze, wytlumacze ci to. wyobraz sobie, ze jak ktos cie zabije/ ty kogos zabijesz to w prrawym gornym rogu jest nick osoby ktory zabil i nick osoby, ktora zostala zabita i z jakiej broni :))
2.HAHAH nie ukarales gracza, ladnie to tak klamac? gracz ciagle gral, poza tym nie ma bana http://cs.umrzyj.com/team_bans/ban_list.php :))
3. Misiek to tam do kolegow z podworka mozesz mowic, bo ja gejem nie jestem :))
My podlegamy jedynie sugestiom u graczy. Nie mogę pozwolić sobie na traktowanie innych Userów Twoją miarą '' Ten ma wh, banuj go '' przykro mi , tak to nie działa
Kolejną sprawą Twojej bardzo nierozsądnej i nieuzasadnionej skargi na moją osobę jest to, iż naprawdę staram się mieć oczy dookoła głowy. Na każdą przyczynę marnego kicka, bana muszę mieć jasny, uzasadniony powód, tak ?
Nie pochwaliłeś się nawet, że zdarzyło Ci się napisać niecenzuralne słówko na u@, na co nie powinienem przymykać oka.
Biorąc to wszystko pod uwagę śmiało mogę stwierdzić, iż nie brałem udziału w tym rozgardiaszu jaki był Twoim zdaniem na serwerze.
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 909 Skąd: Katowice
Wysłany: 2011-08-30, 16:06
Widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu nie podałeś nikcku gracza , mapy nawet godziny tylko piszesz bezsensowne posty . zamykam
_________________ Wierz w siebie wiara czyni cuda
wielu się nie udało ale Tobie się uda
wielu zwątpiło w krytycznej chwili
a wygrali Ci którzy nie zwątpili
I nie zwątpili
do celu dobili
i nie poryli sobie czaszki
przez alkohol czy dragi
to dla goryli co żyją i będą żyć
do przodu iść mimo porażki
życie czasem daje w pysk
odmula jak z liścia
to trening stworzy z Ciebie mistrza
wiesz w siebie tu gdzie bitwa tu gdzie miejska dżungla
tu gdzie w drogę wchodzi nie jedna rura
kolejna runda popatrz już jak spuchła
twoje miejsce to ring a nie pucha
twoje miejsce na podium a nie naćpany
gdzieś w domu po kryjomu ziomuś
teraz czas walki o przetrwanie
i nie danie z siebie zrobić śmiecia
e co jest dzieciak wierz w siebie
i nigdy nie przestań wierz w siebie
i ogarniaj temat
Ostatnio zmieniony przez =)) 2011-08-30, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum