Co wy na to , żeby wprowadzić na server mode esl ?
Czyli rozgrywki mr12 , po wygraniu przez dany team oczywiście automatyczna zmiana team'ów :)
Myślę , że zapobiegło by to czasami przechodzenia z TT do CT bo w terro jest ciężej .
myśle że pomysł z tym mr12 raczej odpada, tak można 1 mape grać w nieskończoność, szczególnie jak czasem są 4 osoby na serwerze.
Co do mapcycle to nie ma co ruszać go za bardzo. Jedynie można by dodać prodigy, bo to taka oldschoolowa mapka :)
Nie trwa to w nieskończoność , grałem na takich servach i jest to bardzo fajna sprawa :)
Do tego ludzie się wczuwają i grają inaczej ... Może i tu pozbędziemy się FFA player'ow .
Typ gry: steam
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 909 Skąd: Katowice
Wysłany: 2012-01-19, 18:52
jeżeli to jest coś takiego że jak do CT wejdzie 5 najlepszy a do TT 5 słabszych to twój pomysł jest nie do zrobienia ponieważ ci z CT będą wygrywać i co by to była za gra , to że przerzuca kogoś lepszego gracza do słabszego teamu to jest dobre bo może on pomóc słabszemu teamowi wygrać
_________________ Wierz w siebie wiara czyni cuda
wielu się nie udało ale Tobie się uda
wielu zwątpiło w krytycznej chwili
a wygrali Ci którzy nie zwątpili
I nie zwątpili
do celu dobili
i nie poryli sobie czaszki
przez alkohol czy dragi
to dla goryli co żyją i będą żyć
do przodu iść mimo porażki
życie czasem daje w pysk
odmula jak z liścia
to trening stworzy z Ciebie mistrza
wiesz w siebie tu gdzie bitwa tu gdzie miejska dżungla
tu gdzie w drogę wchodzi nie jedna rura
kolejna runda popatrz już jak spuchła
twoje miejsce to ring a nie pucha
twoje miejsce na podium a nie naćpany
gdzieś w domu po kryjomu ziomuś
teraz czas walki o przetrwanie
i nie danie z siebie zrobić śmiecia
e co jest dzieciak wierz w siebie
i nigdy nie przestań wierz w siebie
i ogarniaj temat
jeżeli to jest coś takiego że jak do CT wejdzie 5 najlepszy a do TT 5 słabszych to twój pomysł jest nie do zrobienia ponieważ ci z CT będą wygrywać i co by to była za gra , to że przerzuca kogoś lepszego gracza do słabszego teamu to jest dobre bo może on pomóc słabszemu teamowi wygrać
Tak tak ... Ale nie chodzi mi o to , żeby wyłączyć auto switch'a , tylko żeby wprowadzić zasady esl :)
Np.
TT 8:4 CT
Automatyczne przerzucenie TEAM'ow z TT DO CT (i na odwrót). Sumowanie wyniku i w momencie gdy jakiś team wygrywa , zmiana mapy.
Typowe ESL ... Tyle , że public TP :)
Dobra zabawa , plus nie było by patrzenia na tabele ile mam fragów tylko czy team wygrywa :)
Czyli mobilizacja do gry a nie fragowanie :)
BARDZO WAŻNA INFORMACJA !
POWINIEN BYĆ AUTO-SWITCH PRZY WYBORZE TEAMU - czyli brak możliwości wyboru teamu , jedynie możliwość wciśnięcia NR 5 :)
_________________ Co by tu napisać ??
Nie znoszę hax'ów "_"
Ostatnio zmieniony przez p1x 2012-01-19, 19:15, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie za dużo kombinowania. tak jak jest, jest w porządku. często jest nierówna ilość albo siły są kiepsko rozłożone to plugin działa i tym zarządza. a kwestia grania dla fragów jest taka, że trzeba by chyba ranking wyłączyć żeby tej walki o top15 nie było :)
jedynie można zmodyfikować mapcycle, pomniejszyć go albo kilka map wyrzucić, kilka dodać.
Ostatnio zmieniony przez extize 2012-01-19, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie plugin esl dobra sprawa i tak jak mowi p1x mozna bylo by sie pozbyc graczy FFA i mialo by to nutke wiekszej rywalizacji nie osobno kazdy lecz druzynowo jak na TP przystalo. Wydaje mi sie ze warto sprobowac.
Druga sprawa "... POWINIEN BYĆ AUTO-SWITCH PRZY WYBORZE TEAMU - czyli brak możliwości wyboru teamu , jedynie możliwość wciśnięcia NR 5... " to tez jest fajny pomysl i mi sie bardzo podoba.
_________________ Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu...
Gram na: TP Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 17 Kwi 2010 Posty: 909 Skąd: Katowice
Wysłany: 2012-01-22, 14:12
de_cbble i de_prodigy dodane , nad pluginem się jeszcze zastanowię
I nie zwątpili
do celu dobili
przez alkohol czy dragi
życie czasem daje w pysk
odmula jak z liścia
i ogarniaj temat
p1x obczaj historie polskiej sceny i granych map, tak na przełomie ostatnich 6-7 lat nawet.
Szczególnie cbble było grane na esl'u. Prodigy to zamierzchłe czasy jeszcze z wersji 1.5. Można jeszcze 2 mapy wypomnieć. Stara wersja de_mirage czyli cpl_strike i cpl_fire, ale żeby na TP się to fajnie grało to trzeba by zrobić 15 slotów, ale to chyba odpada.
Jeszcze na esl była taka fajna wielka mapa, de_blue. Nie ma co płakać nad prodigy i cbble bo to klasyki. Ciesz się że nie ma tych map które wymieniłem.
Ostatnio zmieniony przez extize 2012-01-22, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-23, 19:19
Pomysł zbędny , jest dobrze tak jak jestt
I nie zwątpili
do celu dobili
przez alkohol czy dragi
życie czasem daje w pysk
odmula jak z liścia
i ogarniaj temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum