A więc tak po pierwsze może byś zrobił rozpiskę czasu bo nie wiem które akcje są dla Ciebie dziwne, większość akcji jest robiona na słuch - nie wiem jak Ty ale gram na słuchawkach. Druga sprawa to proponuję zapoznać się z niejednym poradnikiem gdzie można najlepiej skanować na danej mapie i gdzie te skany uznawane są za standard szczególnie na tak dużym serwerze a nie sparingach czy mixach. To tyle odemnie nie mam się z czego tłumaczyć, mam nadzieje że są tu jacyś inni kompetentni admini a co ważne kumaci, bo podejrzewam że doczepiłeś się do tych akcji gdzie skan jest uznawany za normę a przynajmniej u tych co ogarniaj chodź trochę tą grę.
Typ gry: steam
Gram na: FFA
Wysłany: 2011-07-27, 10:33
Skoro ja dla ciebie nei jestem wystarczajaco kompetentny wypowie sie inny admin.
_________________ Najgorszy rodzaj faceta, cwaniak, bezczelnie pewny siebie kłamca, wykorzystujący laski bez skrupułów i poczucia winy. Musi byc przystojny, ma gadkę i bajer. Perfidny oszust. Gdy ów typ pojawia się w pobliżu, mówimy że "jest gnoj!! ".
Typ gry: steam
Gram na: FFA
Wysłany: 2011-07-27, 12:19
Ty chyba gościu jakiś niepoważny jesteś :D Wh aż miło,na esp widać nie raz jak kierujesz się targetując od razu przeciwnika,na dworze cofniecie się przed typem który wychodził zza czerwonego,potem przy paczce na dole idealne znalezienie kolesia który był pod Twoim kanałem ,jak bym miał rozpisywać to by z tego rozprawka wyszła,tak czy inaczej www.nara.com.pl i nie świruj mi tu że masz pro słuchawki,bo chyba sam nie wierzysz w to co piszesz;]
heh koles, moze skila to Ty masz ale po tym demku twierdzic ze sie czysto gra? o.O
slepy bez esp by tu wh zobaczyl, zwlaszcza ze demko dlugie i "ladne", nawet na info
ts/vt to wiesz za duzo, za szybko i za dokladnie i wierz lub nie tez nie gramy no sound ^^
+ syt. opisane przez SameOne + wszystko co grasz.
Wroc scanowac na sparingi i mixy bo smieszy to co piszesz.
btw. Some co to za ciekawa spolka ktora polecasz ?
Ostatnio zmieniony przez Requiem... 2011-07-27, 14:01, w całości zmieniany 2 razy
Dziwne że na esp widać skoro tam 50 laserów na raz, ten plugin pokazuje wszystkich na serwie więc nie dziw się że tak to wygląda. Z tym za czerwoną to nie wiem o która akcje Ci chodzi, a to pod kanałem to zawsze sie sprawdza dopiero pozniej na sluchawkach słychać ze idzie na lewo wiec normalne że tam strzelam ale ty pewnie tego nie słyszysz so sad ;] , heh propsy za poziom gry :) na bl raczej byś się nie sprawdził. Sugeruj się jeden z drugim tym że ktoś jest lepszy i że ma NS.
ps. jeśli skanuję każde miejsce gdzie ktoś może być (chodz na laserkach nic nie pokazuje) to logiczne że wkoncu muszę trafić w kogoś. Jak na demku widać skanowałem nie tylko tam gdzie laserki pokazywały wiec dlaczego do tego też się nie dojebiesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum