Typ gry: steam
Wysłany: 2011-02-27, 11:00 KLRD ODWOŁANIE NR. #2
Eh, witam ponownie.
Zanim przeczytacie ten temat, proszę o zapoznanie się z poprzednim, iż jest to bardzo istotne.
KLRD BANNED LINK
Wrzucilem ostatnio ssy (jak codzien) i na lajcie czekalem na unban, dzisiaj wyszukalem indie na serwerze umrzyj FFA, wchodze a tu przykra niespodzianka - banik. Zachodzę na forum, a tam 500 miernych wypowiedzi plazma hajtów, oraz temat zamknięty. No więc wyrazić zdanie swoje muszę, bo czegoś tak żenującego pozostawić w milczeniu nie mogę:) No to zaczynamy.
TTJ:wrzuci demko i sie oceni, wiec czekaj cierpliwie, nie kozacz tu jaki z ciebie pr0skiLL3r bo twoj 6 letni staz to troszke malutko, a i z tym wczucie i doswiadczenie tez nie jest takie wielkie -_-, wiele mniej grasz niz nie jeden admin tutaj, wiec kozaczenie ci nie pomoze, napisales, to f4jni3, teraz badz grzeczny i poczekaj.
btw ja za kozaczenie i ublizanie adminowi od bycia poczatkujacym graczem i niekompetentnym zostawil bym ci tego bana.
ps. ja np SZCZelam w CeSi3 od konca 1999.
Odpowiedź: Panie 27letni doświadczony plejerze, swoimi 'prośbami' nigdy nie przytlaczam sobie bycia jak to nazwałeś - 'pr0skiLL3rem'. Przedstawiam najważniejsze prawdziwe fakty, które dodatkowo przedstawiają uzasadnionego przed administratora bana. 6 lat gry, moze i mało, ale widać wystarczająco, żeby osoby trzecie miały wątpliwości co do moich umiejętności. Skoro gram mniej, niz nie jeden admin tutaj, to chwała mi za to, że takie osoby, podtrzymują głos o mojej nieczystej grze. To świadczy tylko i wyłącznie o mojej zajebistości. Nie mam również na celu w zadnen sposób 'kozaczyć' na forach, ponieważ przewaznie pisze tylko jednego posta - wzór z ssami i na tym sie konczy. Skoro za 'kozaczenie' tego typu, jak w pierwszym poscie napisanym przeze mnie na tym forum, zostawił byś bana, jestes osobą mało poważną jak na swój wiek. Wręcz jest to śmieszne ;)
ps. tak samo interesuje mnie Twój staż gry, jak Ciebie mój ;)
DALEJ>>
Arbuzzi :
Kończ Waść wstydu oszczędź boś głupi...
"Zbanował bez demka i ss" o jejq? To straszne... Jako gracz z takim stażem powinieneś wiedzieć że tylko ss zostaną u Cb a demko u admina który je kręcił więc dla mnie jesteś smarkaczem który być może kupił steam? Skąd masz takie informacje że demka nie nakręcił?:O Masz przecieki^^
Jak mawiał mój znajomy... Nie sraj żarem bo sobie dupę poparzysz... I nie kozacz tak bo nic nie wskórasz...
Demko jak najbardziej obejrzymy - ocenimy i damy Ci odpowiedź...
CHOCIAŻ DLA MNIE ZA TAKIE KOZACZENIE I NIE WYPARZONĄ GĘBĘ BAN POWINIEN ZOSTAĆ.....
Odpowiedź: Straszne kochaniutki, jako gracz z takim stażem uświadamiam Cię, że większość adminów uruchamia nagrywanie demka klientowi, które zapisuje się tak samo jak screenshoty. Jednym miłym przykładem jest, gdy admin zrobił mi 2 razy screeny na serwerowni Bermud, ale że były one czyste, a ja biłem wszystkich na serwerze,więc admin nie wiedząc jak sie mnie pozbyć rzekomo stwierdził, ze nagrał mi demo i mam je zuploadować na forum. Coż, cięzko wrzucić coś, co nie istnieje. Drugim przykładem, po kilku godzinach grania po ffa, gdy wchodze w folder docelowy cs'a mam pelno demek z nazwami 'soplica_ffa.dem, uredipsa.dem' itp, są one nagrywane automatycznie, ponieważ demka z hltv są mniej dokładne i w razie podejrzeń owe demko trzeba wrzucic na prośbe admina na forum. Więc zanim kolega wypowie się na pewien temat, radze dobrze przewertowac google, czlowiek uczy sie na bledach.
ps. Nie interesuje mnie zbytnio co mawiają Twoi znajomi, tym bardziej, gdy są to tak płytkie i przestarzałe "riposty". No i kolejna osoba, która banowała by za wszystko i za nic ;) pozdrówka.
DALEJ>>
No i FINISZ - TTJ
idz bocie z tym wh bo sie zygac chce -_- nie wiem dlaczego na niektorych sieciach dostales UB bo na screenach tez widac, ze masz wh ;) chociaz sprawnie starasz sie je modyfikowac i poprawiac -_-
poza tym nie na wszystkich 50 dostales ub klamczuszku ;) tylko na kilku ;>
Odpowiedź: Skoro ja jestem botem, to nie chce znać Twojej skali. Mam wh, ok. Posiadasz demo, rozpisz podejrzane akcje i mi je wyślij, sam siebie wrzucę na BL'a, żeby udowodnić Ci Twoją głupotę, a swoją niewinność. Nie wiesz dlaczego dostałęm ub? Ja Ci powiem - bo gram czysto, a serwerownie z administracją uzywającą mózgu i mającą pojęcie to dostrzegają i nie robią tego typu szopki, jaka tutaj się wylęgła. Owszem, nie na wszystkich sieciach mam ub, niektóre są aż tak ujemne, że admin, który zrobił mi ss, nie odbanował mnie bo stwierdził, że nie widać na czacie danych, że zrobiono mi screeny. Rozwiązaniem jest magiczna komenda hud_saytext 0, która MI zwieksza o około 18 fps, które są dla mnie znaczne, gdyż mój komputer nie należy do najnowszych:) No, aleee.. skoro twierdzisz, ze tylko na kilku to trzymaj skarbie moją dotychczasową kolekcję :LISTA BANÓW
A prawie zapomniałem, pokaz mi jeszcze te moję ssy, które wrzuciiłem na forum i widac na nich moje 'wh'.
Jeżeli ten post widzi osoba, która najlepiej odpowiada za całe te forum wraz z serwerownią, proszę nie zamykać tematu, tylko pozwolić mi udowodnić, iż Administracja myli się do mojej osoby.Jestem osobą poważną, mam 22 lata i chcę być potraktowany równie poważnie. Nie chce już nawet tego unbana na waszych serwerach, chce po prostu udowodnić dla samego siebie tym ludziom, którzy są tak święcie przekonani, że używam wspomagaczy. Chciałbym również dostać demo, które jest jedynym dowodem tej sprawy.
Pozdrawiam i jeszcze raz proszę, aby temat nie został ani zablokowany, ani przeniesiony do kosza.
Ostatnio zmieniony przez KLRD 2011-02-27, 11:57, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2011-02-27, 14:27
Czytaj ze zrozumieniem, napisałeś w poprzednim poście pouczając mnie, ze dema nagrywa admin i tlyko on je posiada, a ja uswiadomilem cie, ze istnieja inne opcje, a nikt nie jest jasnowidzem, zeby stwierdzic jakiegos psoosbu uzywaja admini serwerowni, na ktorej gra sie pierwszy raz. A co do twoich warnow, smialo. Myslisz, ze mam zamiar udzielac sie na tym forum? Przeczytaj uwaznie co napisałem post wyzej, dowiesz się po co tu nadal jestem.
Nie jestem adminem ffa ale pako podeslal mi demo , nie rozumiem tak szybkiego zamkniecia poprzedniego tematu. Zapoznalem sie z demem oraz z tematami z innych sieci. Dla mnie jest CLEAR, czekam na opinie innych rozgarnietych adminow.
Gram na: FFA
Wiek: 28 Dołączył: 17 Paź 2010 Posty: 1543 Skąd: Aberdeen UK
Wysłany: 2011-02-27, 16:14
I tak Cie na razie nie lubie bo dalej obrazasz, kozaczysz, cwaniakujesz, pyskujesz, a mozna bylo normalnie porozmawiac. Fakt ja sie tez unioslem w poprzednim poscie ale tylko dlatego, ze Ty napisales takim tonem posta, tak samo jak i tego teraz napisales.
ale po obejrzeniu demka ponownie kilkanascie razy, przemysleniu wszystkiego i opanowaniu zbednych emocji, przyznaje sie do bledu. PRZEPRASZAM, ale faktycznie jestes czysty, demko czyste, UB sie nalezy.
zeby nie bylo, potrafie przyznac sie do bledu i sie teraz przyznaje do niego, popelnilem go poprzednio.
PRZEPRASZAM jeszcze raz, raczej dostaniesz ub, wiec zapraszam ponownie na serwer, i mam nadzieje, ze mi (nie wiem jak reszcie) wybaczysz ;)
ps. co do screenow na innych sieciach i tego, ze napisalem ze widac WH, tez sie pomylilem, a dokladnie zmylil mnie jeden maly szczegol na ss'ie, ale po ponownym przyjrzeniu sie wiem, ze sie dalem w konia zrobic ;)
glupia sytuacja, ale wszyscy jestesmy tylko ludzmi ;)
Ostatnio zmieniony przez TTJ 2011-02-27, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie przepraszajcie zanadto. Chcemy grać na zadbanych serwerach, pogódźmy się z tym, że błędy się zdarzają... oby nie za często ;)
_________________ Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania.
— François-Marie Arouet de Voltaire (Wolter)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum