Typ gry: steam
Wysłany: 2011-02-17, 13:37 PKS^
Nick z csa: PKS^
Serwer: FFA
Data i godzina bana: 16.02.2011 - 21:49:09
Dane z konsoli:
[AMXBans] ==========================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina BubA.
[AMXBans] Pozostalo ci 8 godzin, 14 minut i 35 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick: PKS^
[AMXBans] Powod: ' bug'
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs.UMRZYJ.com
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:13300911'
[AMXBans] Twoje IP: '94.75.81.62IP:
Typ gry: steam
Wysłany: 2011-02-17, 15:57
Myślałem że chodzi o jakiegoś spectbuga. Co do wykorzytywania bugów mapy to tego nie robiłem. Mój kumpel gadał z bubą po tym jak dostałem bana. Podobno ( o ile nie robił sobie ze mnie jaj) buba powiedział że się pomylił i że to ktoś inny miał dostać bana a i miał mnie jeszcze odbanować. Nie drążyłem tego tematu wczoraj bo nie chciałem już grać (dzisiaj to co innego). Tak dla potwierdzenia tego co mówię to koleś o nicku "faka-maka-fo ;x" dostał bana z to samo po jakiś trzydziestu sekundach
Ostatnio zmieniony przez PKS^ 2011-02-17, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
PKS najmocniej przepraszam za wczorajszego bana dostałeś go przez pomyłkę. Ale za chwile dostałeś unbana , nawet na steam chciałem ci napisać że cię przepraszam za pomyłkę ale już cię nie było, zaraz sprawdzę czego nie możesz dalej wbić na serwer i to sprostuję. Mam nadzieję że się nie gniewasz:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum