BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 10
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server!
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : lanzar
[AMXBANS] Reason : ' demko steam-hs.dem wrzuc na cs.umrzyj.com '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http :
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.15.186.178 '
[AMXBANS] ===============================================
lanzar connected
Couldn't open overviews/de_westwood.bmp
Couldn't open overviews/de_westwood.bmp
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Che
Mam nadzieje że wszystko dobrze zrobione prosze o odbanowanie
Typ gry: steam
Wysłany: 2011-02-09, 17:44
Wszystko ładnie, pięknie, UB.
A nie, czekaj, zapomniałeś wrzucić demka które Ci nakręciłem.
_________________ - Nie damy rady zrobić dużo więcej, niż będziemy w stanie - powiedział ciszej i cieplej. - Ale postarajmy się wszyscy, żeby to nie było dużo mniej.
Wysłany: 2011-02-09, 17:53
C:/Program Files/Steam/steamapps/nazwakonta/counter-strike/cstrike_polish
to ścieżka dla steamów
C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike
to ścieżka dla nonsteamów.
Są to ścieżki przykładowe, zależne od tego gdzie masz zainstalowany cs, np d:/gry/steam/itakdalej.
Możesz też skorzystać z opcji 'wyszukaj', nazwa demka to "steam-hs", rozszerzenie .dem
Edit: Zresztą, naprawdę aż tak ciężko przychodzi Ci myślenie? Masz jak byk napisane 'demko' a Ty wrzucasz ssy, i to jeszcze robione przez nie wiadomo kogo na nie wiadomo jakim serverze.
_________________ - Nie damy rady zrobić dużo więcej, niż będziemy w stanie - powiedział ciszej i cieplej. - Ale postarajmy się wszyscy, żeby to nie było dużo mniej.
Ostatnio zmieniony przez Mateusz aka 47 2011-02-09, 17:57, w całości zmieniany 3 razy
jak by to było proste to bym nie pisał a umnie nie jest tak zaczyna si e:
C:programfiles a potem mam VALVE dopiero tam pisze cstrike i tam szukam tego co chcesz i nie moge znalexć dlatego pytam
[ Dodano: 2011-02-09, 18:03 ]
moze to głupio zabrzmi :) ale skoro to ty mi robiłes to demko to nie mozesz mi go wysłac na maila??
Wysłany: 2011-02-09, 18:06
Nie ma demka, nie ma UB, temat zamykam. Znajdziesz demko, wklej. Nie znajdziesz, nawet nie zakładaj nowego tematu, bo tylko zarobisz do konta ostrzeżenie.
Szukaj każdy plik po pliku, folder po folderze, to nie ja korzystam z Twojego PCta i nie wiem co masz jak zainstalowane, osobiście radzę skorzystać z opcji wyszukiwania.
A, i radzę ustawić wszystkie foldery jako odkryte, gdyż opcja szukania nie znajduje plików umieszczonych w ukrytych folderach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum