Typ gry: ns
Gram na: DR
Wiek: 13 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 17 Skąd: Rzeszów :)
Wysłany: 2012-02-02, 12:49 ...
Chcialbym sie odwolac do tego co napisala natalia...
szkoda natalio ze wycielas tylko to co ci sie podobalo :)
docinalas mi duzo wczesniej, a wlasciwie od paru dni juz mi docinasz itd...
ILoveMusic dales mi bana za aktywnego... ale ja nie mialem tego bana... nie zmienialem ip... moze ktos mi dal ub! ;/ nie wiem... ale prosze o ub i wybacz natalio...
[AMXBans] ==========================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ILoveMusic.
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick: dr0zdu.[t]
[AMXBans] Powod: 'Aktywny'
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs.UMRZYJ.com
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '77.255.140.254'
[AMXBans] =================================
Typ gry: steam
Gram na: 4FUN Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 904 Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2012-02-02, 12:58
A może jednak zmieniłeś... bo ip z obydwu banów jest lekko inne. Skoro wiedziałeś, że masz bana to po co wchodziłeś... nie lepiej było odczekać do końca bana?...
Co do tego, że mówisz, że Natalia też Ci docinała to poczekajmy na H@ i logi... jeśli tak jest to ona też zostanie ukarana.
UB nikt Ci nie dał.
Ostatnio zmieniony przez ILoveMusic 2012-02-02, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-02-02, 14:21
wiesz co... dokladnie nie pamietam... ale to jest codziennie :) kiedy ona gra... docina mi ... mniej wiecej odkad karolcia zaczela grac... tj.. urodziny amerykanina... poniedzialek chyba... wieczorem 17-21 :/
H@ z pewnością zajmie się twoją sprawą, a tak na przyszłość. Bądź mądrzejszy, walni ss'a, albo skopiuj konsole i wbijaj na forum i to teraz ona by się tłumaczyła nie ty.
Gram na: 4FUN Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 904 Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2012-02-02, 15:52
Niestety Drozdu, ale Pati w logach nie znalazła nic szczególnego żeby ona Cię prowokowała. Może gdybyś Ty miał jakieś dowody lub podał dokładniejszy czas i datę coś by się znalazło ale po dwóch godzinach szukania nic nie znaleźliśmy na Natalię.
Dobra słuchajcie, jeżeli nic nie znaleźliście, mam pewną propozycję. Skróćcie chłopakowi tego bana do tygodnia ( lub 2 tygodni) i obserwujcie, a młody, ty bądź rozsądny, nie wdawaj się w takie zaczepki, bo to potem idzie na twoją nie korzyść. Mogło być tak, że przez mikro go prowokowała, ale nie wnikam głębiej. Taka moja propozycja, bo gdyby chłopakowi nie zależało, nie składał by prośby o ub ;d
Wysłany: 2012-02-02, 16:02
HeadShot napisał/a:
Dobra słuchajcie, jeżeli nic nie znaleźliście, mam pewną propozycję. Skróćcie chłopakowi tego bana do tygodnia ( lub 2 tygodni) i obserwujcie, a młody, ty bądź rozsądny, nie wdawaj się w takie zaczepki, bo to potem idzie na twoją nie korzyść. Mogło być tak, że przez mikro go prowokowała, ale nie wnikam głębiej. Taka moja propozycja, bo gdyby chłopakowi nie zależało, nie składał by prośby o ub ;d
Wysłany: 2012-02-03, 11:02
Panowie, przysiegam ze nie zmienialem ip od tygodnia... Bo 20 stycznia przyznaje się, zmieniłem... Bylem wtedy tylko adminem pewnej sieci i kumpel z klasy tez byl, po prostu dal mi perma... a admina mam na nick nie na ip wiec bylo prosto :)
Wziales pewnie stare ip do zbanowania... a nie nowe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum