Typ gry: ns
Gram na: ZM Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2012 Posty: 100 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-22, 21:59 !~! KaNNiBaL !~!
Nick z cs`a: !~! KaNNiBaL !~!
Imię: Piotr
Staż w cs`a: 3/4 lata
Na umrzyj od: Roku
Lat: 16
Znajomość AMXX: [3/10]
Ile dziennie grasz na serwerze [w jakich godzinach]: Ok 2-5h, o różnych porach
Jakie mam doświadczenie (serwery na których byłeś adminem / ile czasu): Nie byłem jeszcze adminem
Dlaczego Ja: Uważam, iż nadaję się idealnie na to stanowisko, ponieważ gram praktycznie codziennie na serwerze, znam regulamin i go przestrzegam, jestem miły i uprzejmy w stosunku do innych graczy, mógłbym pilnować porządku :)
Czy sypnę na tacę co miesiąc: Nie powinno być z tym problemu.
Ostatnio zmieniony przez Kannibal 2012-02-22, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Typ gry: steam
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 113 Skąd: Radom
Wysłany: 2012-02-22, 22:13
Hmmm... Kanibalu kochany.
Prawie 100h przegranych-sporo.
Często go widuje na serwerze.
Obsługa amx to banał, więc na pewno da sobie rade :)
Od roku na umrzyj a to duży + zna graczy i adminów.
Nie używa wulgaryzmów, spokojnie sobie siedzi, nie łamie regulaminu i nawet można z nim pogadać :D
Jestem na TAK!!
_________________ "Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie
Przeważnie, nie czuję się odważnie
Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie" [RaHiM]
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 09 Lip 2010 Posty: 666 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-02-22, 22:18
Uważam, że to jest człowiek, który posiada w sobie charyzmę, poczucie humoru, a także jest to człowiek ogarnięty. Stosuje się do regulaminu, często widuję go na serwerze i przyjemnie się gra w jego towarzystwie. Ode mnie TAK.
Gram na: 4FUN Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 30 Paź 2010 Posty: 424 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-02-22, 22:43
Tak samo jak Pati .....
Najpierw popracować troszkę nad słowami.. pograć jeszcze trochę..po udzielać się troszkę na forum... a wtedy może i zmienię zdanie
Może i się narażę ale póki co jeszcze nie teraz.
Jestem na Nie
P.S. No i wypadało by się zaopatrzyć w Steam.
Ja wiem że bywały przypadki że admin grał lub gra bez steam ale jakoś tak......
_________________ You'll Never Walk Alone...
Ostatnio zmieniony przez Vson 2012-02-22, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli jedynym argumentem na NIE, jest to że miał kiedyś bana... TO GRATULUJEMY. -.-'
Serwer potrzebuje Adminów bo jest nich tyle co kot napłakał, albo w ogóle nie grają
Ostatnio zmieniony przez golden 2012-02-22, 22:52, w całości zmieniany 2 razy
Gram na: ZM Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 22 Lut 2012 Posty: 100 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-02-22, 22:56
Nie chce sie usprawiedliwiać bo slusznie dostałem bana, napisalem jedno niecenzuralne słowo, ale co moge powiedziec.. no coz byla pozna godzina, bylem zmeczony i mialem zly humor, kazdemu sie zdazy
Gram na: DR Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 09 Lip 2010 Posty: 666 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-02-22, 23:03
Fakt ja zacząłem grać od lutego, a jak teraz patrzyłem to on dostał bana pod koniec stycznia. Minęło trochę czasu od tamtych banów. Ja ogólnie jestem na Tak, ale myślę, że powinieneś dać coś od siebie, żeby inni mieli pewność, że nie zdarzy się coś podobnego. Wiadomo każdemu się zdarzy powiedzieć coś nieodpowiedniego. Więc jeśli zrobisz coś pozytywnego to zostanie Ci to wybaczone. Musisz po prostu dać im powód, żeby mogli Ci zaufać. Postaraj się, a myślę, że niebawem będziesz mógł napisać podanie.
Wysłany: 2012-02-22, 23:07
Tak naprawde mialem jednego bana od Pati za przeklniecie, wczesniejszy ban byl niesluszyny, poniewaz goro pomylil mnie z innym graczem. No nic, co mogę powiedziec, na serwerze bede dalej gral, postaram się powstrzymać od niecenzuralnych słów, ktore naprawde rzadko padają z moich ust ... :)
Tego pana znam już dobrze z DR i 4FUN. Brakuję adminów na serwerze DR, więc byłbym na tak, pod warunkiem, że słownictwo zostanie ogarnięte, bo przyznam szczerze sam Cię kiedyś na serwerze o to upominałem. Oprócz tego słownictwa nie mam do niego żądnych zastrzeżeń. Z zachowaniem okresu próbnego, jestem na Tak.
Gram na: DR
Wysłany: 2012-02-23, 15:15
Moim zdaniem Kanibal zasługuje na szansę ponieważ jest ogarnięty, dobrze dogaduje się z innymi, jest uprzejmy i przestrzega regulaminu. Jestem na TAK : D A bana może dostać nawet Najlepszy Gracz : *
Gram na: 4FUN Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 11 Paź 2011 Posty: 62 Skąd: zabrze
Wysłany: 2012-02-23, 16:03
Jestem na Tak nie przesadzajcie już z tą kulturą raz czy dwa mu się wymskło a wy taką aferę robicie, za niedługo jeszcze oddychać nie będzie można wkurza mnie to strasznie dobrze ze mam u@
Gram na: 4FUN Pomógł: 6 razy Wiek: 16 Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 904 Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2012-02-23, 18:20
Jak dla mnie brak steam'a nie jest problemem. A co do tego bana to mam nadzieje, że to był jego pierwszy i ostatni raz. Można z nim pogadać i pośmiać się, na serwerze gra dosyć często, a aktywność na forum da się nadrobić.
Witaj w ekipie.
Łap mnie na gg.
Ostatnio zmieniony przez ILoveMusic 2012-02-23, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum